October 19, 2015

Power of pink

Știe toată lumea - sau cel puțin așa sper, că luna octombrie este luna dedicată prevenției cancerului la sân. Așa că, la fel ca în fiecare an, împreună cu fetele din unul din grupurile mele preferate de pe Facebook, ne-am înscris la o colaborare.
Am hotărît să facem câte o manichiură roz, pentru a ne arâta sprijinul, solidaitatea și repsectul pentru persoanele care s-au luptat și poate încă se mai luptă cu această boală.

Nu mă pot gândi și nici nu îmi pot imagina ce înseamnă, dar pot să spun că respect persoanele care nu s-au lăsat învinse de boală și le stimez enorm! Felicitări!

Așa că, în loc să fac veșnicele fundițe roz, am ales să fac o manichiură cu flori roz, pentru că mi se pare mai potrivită. Nu știu, așa am simțit eu în momentul în care am făcut manichiura.






Să treci, te rog, și pe la fete, să vezi manichiurile lor superbe. O să fie nevoie să cauți printe articolele lor, că am cam foarte întarziat și cu postarea asta, dar o să ai material bun de citit!

  1. Oana - www.unghiutele.blogspot.ro
  2. Andra Katwww.andrakat.com
  3. Mădălina - https://misshappyandhernails.blogspot.com
  4. Teo www.taitzel.com
  5. Vanyna - http://gothangelworld.blogspot.ro
  6. Deyutzahttp://deyutza87.blogspot.ro
  7. Andrea - http://andicolouryourlife.blogspot.ro
  8. Iulia Maria - http://iuliafairynails.blogspot.be
  9. Alina - www.venuschic.com
  10. Adelina - www.adelinaradu.ro
  11. Iulia B. http://iuliabeldean.blogspot.ro
  12. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
  13. Gabi http://paginidezisinoapte.ro
  14. Mihaela -http://elasdreams.blogspot.ro/

Sper că îți plac florile mele și manichiurile fetelor! Eu mă pun acum să dorm, că peste vreo 5 ore mă trezesc să-mi fac unghiile că nu mă duc la birou cu unghiile nefăcute încă o zi! :D

Pupici și noapte bună!

1 comment: